2019-10-20 444 浏览
知道保德街有几间cafe, 正在shop around之际,店主哥哥Anson出来招呼我地。他亲切又恰到好处既介绍已令我地有好好既印象! 食物和咖啡也的确好有水准!!! 我地叫左 Irish coffee 同 Rose Latte, Irish coffee浓淡适中,Rose coffee玫瑰同奶香都好出,但又无盖过咖啡香! 正!All day breakfast每个item都做得好好味! 不得不提系Anson女友做既无糖乌龙茶苹果蛋糕! 蛋糕松软,茶味非常出,配合苹果好清新!!! 完成feel到店主同女友都系用心做事既人!! 有温度、有质素,呢d本土小店一定要支持!!!! 香港人加油!
Rose Latte
Irish coffee