1K
2024-09-22 315 浏览
👫放假去行下新商场🏬顺便睇埋戯🎥食个饭先🍴🐮🍔经典汉堡🌈大大个经典汉堡🍔包体好软熟🔥入面有新鲜嘅生菜🥬味道浓𨚲𨰹牛肉🐃饱满嘅蕃茄🍅紫洋葱🧅腌渍青瓜🥒同埋芝士🧀材料丰富💯呢度所有酱汁都系自家制作😍一大啖咬入口嘅感觉好幸福呢🥰🍟薯条🌈 超大份嘅薯条🍟新鲜炸岀黎又香又脆🔥呢个配homemade BBQ酱汁就超惹味喇🥳🐣🍔迷你爆脆鸡堡🌈细细个迷你爆脆鸡堡🍔真系啱晒下午茶时段食呀☕️爆脆爆脆鸡堡超级惹味😋的的式式💯唔错呀🥳🍟薯角🌈角切嘅薯角更加有口感🔥我自己就比较喜欢呢个wedge cut喇💯配埋我最爱嘅honey mustard酱汁😋超满足呢🥳🥤青瓜有汽柠檬水🌈 我平时都好喜欢饮sparkling water💧呢杯Sparkling Lemonade系呢度嘅signature drink👍啖啖柠香澎湃🍋饮完成口都充满住柠檬同青瓜嘅清新😍同薯角一齐食真系🈚️🉐️输呀💯
👫放假去行下新商场🏬顺便睇埋戯🎥食个饭先🍴

🐮🍔经典汉堡