2018-11-07 1780 浏览
有次经过见无乜人,所以无入到后黎应该系新假期见到有宣传,又近自己,一于去试下间茶楼位置吾难揾,不过因为开系最笃笃,而且始终邻近就系大型商场,加上晚市专做火锅,所以人流真系好少,我个晚去,得五枱人,但咁吾等于食物吾掂佢既火锅分三set,分别系特选牛肉,牛肉加海鲜及牛肉加豚肉,我就选择左牛肉加海鲜,其实海鲜类吾多,有虾,蚝,花胶,个人觉得虾同蚝系好食,蚝系鲜味既😂而呢set放题牛肉类有三至四款,讲到有安格斯牛肉咁劲,食落囗又真系吾错噃!有牛味!你知啦,有时未必有牛味架😂而且啲牛肉薄切得好整齐,碌下就熟,所以食得好滋味放题选择个度摆设整齐又企理,最like有小龙包同水饺,呢两款我encore左好多粒但甜品就麻麻地,豆腐味雪糕好似无乜味咁,埋单要个人$370,老实讲,食物质素同选择对得住呢个价钱有
有次经过见无乜人,所以无入到
后黎应该系新假期见到有宣传,又近自己,一于去试下

2018-11-06