2018-04-21
一间无标价钱的餐厅、有质素食材、好难找到楼面员工、样样馅料大大碟、必试猪骨煲!酱料有三种(门口拎):豉油、辣椒、生蒜蓉!重口味既你,必试『猪骨煲』!好多旧猪骨,份量十足!转左大煲,冇咁夸张,但汤头仍然一流猪骨煲($250)上年个煲基本有好多「食送」,如人少少要谂清楚先嗌其他菜,每碟都包菜底(可以不用嗌菜),「食送」好大碟,食得倒先好嗌,「咪做大晒鬼」!白叶($54),爽口!炸鱼皮($54)菜饺&云吞($110),云吞好好食!饺好足料,冇散开,gd!双丸($110),睇得出足料,但冇惊喜,吾知系咪过左火喉我对墨丸要求好高…鲜虾腐皮卷($54),其实我想要「炸腐皮卷」😅炸腐皮卷(上年)😢鲜牛($228),食过新鲜野,真系番吾倒转头,边炉一定要有牛小牛(上年)脆片(上年)基本上系好难找楼面姐姐,饮酒既话,仲有姐姐帮你加汤😏。吾知系咪太忙有漏,要催下先有野到。期间不小心碰掉鱼皮,阿姐都主动话补俾我,人好多阿姐服务态度都好好,抵赞P.S 人多先好黎!地埗有点难找😅吾算便宜,但为左个猪骨煲,辛苦都值得!
酱料有三种(门口拎):豉油、辣椒、生蒜蓉!
猪骨煲($250)
上年
白叶($54),爽口!
炸鱼皮($54)
鲜虾腐皮卷($54),其实我想要「炸腐皮卷」😅
炸腐皮卷(上年)😢
小牛(上年)
脆片(上年)
基本上系好难找楼面姐姐,饮酒既话,仲有姐姐帮你加汤😏。