2019-10-03 1128 浏览
一出地铁站行过见到橱窗贴左张纸蒸饭套餐加油菜$49超抵,谂住夜晚冇得叫!点知行入去问柜台姐姐佢话夜晚有!于是乎叫咗个凤爪排骨饭同埋菜心,另外叫咗个鲜虾菠菜搞同埋鲜虾韭菜饺!蒸饭系真系做得好好食,饭粒软硬适中吸晒排骨汁!排骨份量都算多,有十二粒😆味道唔错几好食(当然有乸过松肉粉)!凤爪都系一"损"就皮骨分离,正!不过如果再多少少豆豉汁会仲香啲!炸鲜虾韭菜角$28就有唔够韭菜味少少失望,但薄脆炸皮加分 &佢入面嘅馅就真系好足料特别系大虾仁👍🏻,同埋唔会有好多肥猪油!鲜虾菠菜饺$27晶凝通透皮薄,入面都爆馅又系有大虾仁!好食过炸鲜虾韭菜角!两个人食份量刚刚好😊赞:食物即叫即整完全够晒热,买完行返上公司仍然热!收银员姐姐好有礼貌,我慢慢拣佢冇催过我落单仲叫我坐低等外卖!弹:如果点心价钱平多几蚊更佳!

两个人食份量刚刚好😊

弹:如果点心价钱平多几蚊更佳!

外卖自取