2017-07-15
楼上舖既餐厅好靠口碑, 呢一间楼上自家餐厅 ,正正就是友人品尝过后觉得质素唔错所以推荐畀我呢度并没有金碧辉煌嘅千万豪装但类似家庭式既布置反而自自在在份外觉得有亲切感虽然呢度 规模唔算好大, 但食物嘅选择又唔少㖞价钱方面有平有贵 丰俭由人餐具也几有特色意式肉丸意大利粉, 意大利粉好爽口唔会太淋亦唔会太硬, 酱汁酸中带甜味道唔错,肉丸无雪藏味处理得几好呢个烟三文鱼牛肝菌意大利饭,卖相相当唔错,酱汁和饭调配得啱啱好,浓味得黎又唔会太咸, 烟三文鱼放置到好似一朵玫瑰 咁靓几乎唔舍得拆散嚟食,食落烟熏三文鱼嘅味道几重几好味, 食呢个饭好有西方食物嘅感觉至于呢一碟薯条,真系好重薯仔味, 炸到金黄松脆, 据我所知系冇落盐但已经系好够味, 热辣辣脆卜卜好好食呢度除咗出品几好之外, 就连饮品都非常有水准, 几款唔同嘅水果沙冰水果味好重好浓咁热既天气饮一啖真系透心凉又好味!总结呢一餐水准相当唔错,怪不得口碑咁好, 我都会将呢间餐厅 推介俾我的亲友. 分享咁好嘅美食畀佢哋!
呢度并没有金碧辉煌嘅千万豪装
但类似家庭式既布置反而自自在在份外觉得有亲切感
虽然呢度 规模唔算好大, 但食物嘅选择又唔少㖞
价钱方面有平有贵 丰俭由人
餐具也几有特色