2019-05-26 16 浏览
今日去开蓝田探朋友,发现启田商场新开左间车仔面店,就系正冒险乐园对面哩间望落去装修得几靓仔又干净同埋都几阔落㖞,您知啦,车仔面店通常都系一于入去试下先原来哩度系自己买野食先,然后听到number就自己拎野食既,一条龙,好方便喔我地咩都想嗌呀,最后嗌左「瑞士花香鸡翼」「孜然新彊烧鸡翼」「牛魔王」配粗面,牛孖根,腩肉,萝卜,陈皮鱼蛋粗面,同埋一个热柠茶一个热柠水揾原位无耐坐低好快就嗌我地number啦即刻试吓个瑞士花香鸡翼先,又几特别㖞,有别于一通既瑞士鸡翼呀,多左份花香既味道,我好钟意呀孜然新彊烧鸡翼,好够味道,不过略嫌冻左少少。「牛魔王套餐」包牛腩,牛肚,牛丸,萝卜。牛丸反而系最出色,应该系手打既至于我碗牛孖根,腩肉,萝卜,陈皮鱼蛋配粗面萝卜好清甜呀,鱼蛋好爽口,腩肉唔会好肥,岩岩好,牛筋就有啲肥再嗌左碗菜心,份量多到呢

一于入去试下先
揾原位无耐坐低好快就嗌我地number啦

孜然新彊烧鸡翼,好够味道,不过略嫌冻左少少。

至于我碗牛孖根,腩肉,萝卜,陈皮鱼蛋配粗面

再嗌左碗菜心,份量多到呢
2019-05-26
午餐