2021-12-02 527 浏览
这间The Point Kitchen 位于大角咀奥海城,系一间西式餐厅,店面环境装修都几吸引🤔,地方都宽松坐著感觉都好舒适😙!.Bailey's Chocolate 百利甜酒/朱古力奶/棉花糖呢一杯Bailey,s Chocolate望著冇乜特别🤔,饮到入口味道都几特😋,好香朱古力味又带点甜酒嘅味道,我感觉味道相当之唔错好好喝!.Strawberry Ice Cream Float 士多啤梨酱/云呢拿雪糕/梳打呢一杯Strawberry梳打卖相都好吸引😍,色泽都好靓底部放咗D士多啤梨酱增添味道😋,饮都入口相当之唔错🤔,而上面放咗D雪糕令到杯梳打更加好饮!.烧烤酱猪肋骨配柠檬乳酪椰菜沙律及薯条 跟餐餐汤南瓜汤呢一款烤酱猪肋骨卖相相当之吸引😮睇到流哂口水🤤,真系睇得吓,而猪肋骨色香味齐全,食到入口肉质松软够哂腍身,味道十分之惹味整件猪肋骨完全入哂味😋,而佢嘅味道都好惹味👍食埋D配菜恰恰好🤔,而佢嘅南瓜汤味道带点甜味都唔错😋!.意大利风干火腿夏威夷披萨 意大利风干火腿/焦糖菠萝/松仁子/火箭菜/蕃茄酱呢一款夏威夷披萨卖相都唔错🤔佢嘅披萨饼底厚薄适中口感都唔错,而佢嘅配料相当之夹,用咗风干火

Bailey's Chocolate
百利甜酒/朱古力奶/棉花糖

Strawberry Ice Cream Float
士多啤梨酱/云呢拿雪糕/梳打

烧烤酱猪肋骨配柠檬乳酪椰菜沙律及薯条
跟餐餐汤南瓜汤
食埋D配菜恰恰好🤔,而佢嘅南瓜汤味道带点甜味都唔错😋!

意大利风干火腿夏威夷披萨
意大利风干火腿/焦糖菠萝/松仁子/火箭菜/蕃茄酱
呢一款夏威夷披萨卖相都唔错🤔佢嘅披萨饼底厚薄适中口感都唔错,而佢嘅配料相当之夹,用咗风干火腿加埋D焦糖菠萝,两者咸之中带点甜😋,加埋D火箭菜食非常之唔错!

意大利奶冻
呢杯奶冻望著好似好好味🤔,十分之软滑香甜😙😋够哂滑口,加埋D士多啤梨同埋蓝莓果酱酸酸甜甜😋,相当之美味!

香辣朱古力蛋糕
呢件朱古力蛋糕好香朱古力味😙
味道十分之浓郁带有小小辣味😋都几特别,食到入口口感软滑,D菠萝甜之中带点酒香同辣味😛
我觉得都几好食!
2021-11-29