2018-04-05
眼見餐廳多人,心思思想試下.點知超驚喜😋😋侍應見我大肚,另外沖杯暖水比我. 好少有間餐廳咁細心👍🏻未食已經加重分👍🏻我們點左Parma ham pizza 🍕 好正,外脆內軟,又多料.我好少食到咁正,一問他們,原來homemade 😋😋之前叫左T bone ....對我e個牛魔王黎講,正!!!!好重牛味.當然不少得Amber’s Burger ,個份量大到呢⋯⋯堅多料!!!侍應話塊扒係用澳洲和牛手打,勁juicy ,好味.我friend 個杯荔枝玫瑰梳打,賣相一流,下次我一定會試🌹見到幾乎枱枱燒豬手,我地梗係唔執輸,叫!!!!!!簡直停不到口.龍蝦寬面一流.佢地介紹e 款pasta homemade,真的食落彈牙我地叫左心太軟,cream brûlée, green tea tart .不錯👍🏻👍🏻👍🏻大家好滿足食飽飽行街街😋下次一定再黎!!
我們點左Parma ham pizza 🍕
大家好滿足食飽飽行街街😋
下次一定再黎!!
T Bone
Amber ‘s Burger