2024-11-10
青衣马莎食品的美食真是让人赞不绝口! 昨晚光顾,也总能被他们的色香味所吸引,无论是多样的生果、丰富的蔬菜,还是 返屋企煮能香气四溢的 咖哩 印度菜,都让我垂涎欲滴, 当然比起去印度餐厅食 系完全唔同感觉啦。 特别是他们的果汁有两款( 特别推介血橙同埋 pink lady),无论是口感还是味道,都能让人感受的用心和专业, 真系比起用新鲜炸 即刻饮差唔多, 而且算系唔贵。不仅如此,价格也相当合理( 以前觉得佢偏少少贵但系而家佢哋冇乜减价就觉得差唔多),让我也能享受到优质的美食。 相比于其他地方,这里的食材 叫做老实( 不过我都发觉有一两次 食物过咗期我就立刻通知店员, 不过好可惜过咗两日发觉佢哋仍然冇移除, 呢个真系大缺点), 如果食物 能够未过期而用黄 label 价钱买到就真是物超所值了。 每次来到这里,都期待 能够买到 并且 品尝到各种美味,享受在家愉快的用餐时光。N.B. 不过最近觉得佢哋贴 yellow label 嘅 水准差咗 ,好多时候夜晚 当日过期嘅食物都未能够准时贴上。 讲真,黄昏时先至贴 yellow label , 买到都要即日食啦,冇乜著
N.B. 不过最近觉得佢哋贴 yellow label 嘅 水准差咗 ,好多时候夜晚 当日过期嘅食物都未能够准时贴上。 讲真,黄昏时先至贴 yellow label , 买到都要即日食啦,冇乜著数。
他们的服务态度,有员工也会热情友善,让人感到宾至如归, 但亦有啲爱理不理或者表面 客气实质身体语言 好似 hea 做....
期待未来能继续品尝到更多的美食,并把这分享给更多人。