2020-03-26 160 浏览
从来都未试过女仆cafe,印象中觉得呢类cafe好得意,最近见呢间女仆cafe新开业,而且位置系铜锣湾,非常方便,放工就同朋友一齐来食本来以为女仆cafe只系d侍应著女仆服装,睇个餐牌先知有咁多花样,个套餐包埋同女仆影即影即有。最得意系呢度叫女仆侍应系摇台上嘅当当,每当上菜嘅时候都要跟女仆念咒语,饮品同甜品选择有好多,我地叫左开挂人生套餐小确幸 & 未闻花见两款都系士多啤梨奶昔,未闻花见系配芒果,而小确幸系配香蕉,两款饮落都好有水果鲜味,而且唔太甜,个人比较喜欢小确幸!蛋包饭蛋包饭上嘅时候系无番茄酱,女仆会问你想画咩图案,或者比佢地自由发挥。蛋包饭嘅蛋炒得几滑,饭混和左粟米同烟肉,配上番茄酱,酸酸地十分开胃。士多啤梨圣代 、冧酒提子圣代两款雪糕质地都好软滑,味道都好好食!食完最后仲可以同心水女仆影返张即影即有!虽然呢度食物款式唔算多,但女仆cafr主打都系个体验,钟意动漫或者未试过呢类cafe嘅都可以来体验下!

饮品同甜品选择有好多,我地叫左开挂人生套餐

小确幸 & 未闻花见

蛋包饭

士多啤梨圣代 、冧酒提子圣代
两款雪糕质地都好软滑,味道都好好食!