朋友生日上网见到评价几好。环境又几得意,就黎呢到试下d西餐,好唔好食先。英国熟成28天西冷西冷叫左3成熟,上枱貌相都不错。牛肉容易切开有小小根,但肉质又嫩有牛肉味,咬落好有肉汁,酱汁甜甜地好合配。仲有南瓜可乐饼,外层够晒脆口,入面南瓜够甜好淋。配菜香煎过好新鲜好时令,唔会有渣有根。仲有沙拉做配答,沙拉够晒爽脆可口。大啡茹黑松露意大利扁面浓浓厚忌廉包著每一条扁意粉,口感好厚实加左芝士系入面有拉丝效果,带著松露香气。意粉入口够晒creamy,啡茹细薄够爽口唔会出水同淋晒。炸鱿鱼圈,外层够晒香脆即叫即炸黎到仲热辣辣,小食份量都唔少,同朋友分享都够分。黑芝麻你个奶,估唔到饮品好高质。浓浓既黑芝麻味唔会太甜,饮落感觉够晒健康仲好解渴解腻。朋友叫左杯。都系香芋鲜奶好味D,佢话饮落又几得意,好似食紧香芋霸糕咁。见到个拉花图案都几靓。

英国熟成28天西冷

大啡茹黑松露意大利扁面