餐厅: 華星冰室 (西洋菜南街)
资讯:

2024-03-24 943 浏览
华星冰室系由EO2其中一个成员Eddie开既, 所以入到去会见到好多明星相攞黎做宣传。冰室好多人, lunch time黎食系满晒人, d waiter都讲求效率, 一个落完单会即刻next, 如果系特餐呢啲你讲完主食佢会即问煎蛋定炒蛋, 饮品, 小编落单个阵觉得有少少压力 😅 同时又觉得好搞笑, 几有港式文化食物都系同茶餐厅无乜分别, 都系$4-50蚊一个饭或餐, 炒蛋几滑, 最有趣既系公仔面要自己加公仔面粉 🤣 系咪攞黎比大家打卡用? 不过一定要落, 唔落净得沙爹牛味系唔够味既, 鸡扒有少少脆, 够厚身, 平平地食一餐都唔错既

沙爹牛面

鸡扒饭