2018-07-26
•1️⃣) 一带一路 💲1️⃣8️⃣8️⃣由带子包住露荀 带子有弹性而露荀爽脆,底下垫底嘅酱汁系松露忌廉,表面更铺上脆片 增添香口既感觉-2️⃣) 李小龙虾 💲2️⃣0️⃣8️⃣龙虾肉够厚兼爽脆弹口,酱汁好惹味不过稍稍有啲辣🙈🙈🙈 系可惜份量较少~ •佢另外仲配有香脆内软既银丝卷 同 由炼奶打成既香甜泡沫(所以口感都系比较扎实)🤤🤤🤤 好中意😍-3️⃣) X.O 丝酥萝卜糕 💲8️⃣8️⃣丝酥包住长条型嘅萝卜糕,丝酥足够香脆 绝不拖泥带水,入面嘅萝卜粒同样香脆可口 而且够热辣辣而辣劲十足既XO酱更系锦上添花。-4️⃣) 烟雾离漫之肉随砧板上 : 美利坚牛仔党 💲2️⃣8️⃣8️⃣套餐配左罗宋汤🍲同特色餐包🍞 罗宋汤的确比外面饮嘅香浓好多 而且牛肉亦好足料~ 餐包就无乜特别 就系外貌取胜😌• 牛扒肥瘦适中,而且亦够嫩滑,我点5成熟,切面系淡淡粉红色,好加分。上菜时 牛扒系已经切好 又几方便~
1️⃣) 一带一路 💲1️⃣8️⃣8️⃣
2️⃣) 李小龙虾 💲2️⃣0️⃣8️⃣