餐厅: 雲桂香米線專門店
资讯:

2022-01-26 805 浏览
星期日赶住喺限晚市堂食前填包肚,去左呢间云桂香。本身有喺太子𠮶间食开,今次我喺铜锣湾食 叫咗个小辣云桂米线再加底另上,再用下午茶优惠叫左个冻柠乐。首先就系喺间舖头食嘢,有机会需要用到普通话,如果唔系未必同阿姐沟通得到。其实喺云桂香食米线一个小问题,就系每一次都有惊喜,选择嘅辣嘅程度啦,米线嘅多少,都好似抽奖咁。而今次亦都系一样。今次叫咗小辣,本人就觉得辣嘅程度争少少,似乎俾咗微辣嘅份量。本身米线嘅份量亦都非常少,可能要睇煮𠮶个人只手大定细。而𩠌嘅种类都好似比之前食少左。🥴可能因为百物腾贵,不过总括而言,比起其他连锁店,都系一个好嘅选择。
星期日赶住喺限晚市堂食前填包肚,去左呢间云桂香。

云桂米线(小辣)
2022-01-23
用餐时段