2015-09-09 661 浏览
想试好耐,今次拣左banana with me~整体觉得个鸡蛋仔同食开𠮶d唔同,比较甜同实心,再配埋雪糕呀香蕉呀朱古力酱,个人觉得太甜,而味道无咩特别,无惊喜,可能肉酱味会得意d最搞笑系,份鸡蛋仔出炉之后,店员要拿入后面加工砌返只香蕉船出来,但佢拿左入去又拿返其中几粒鸡蛋仔行返出来递比我,话可以趁啱啱整好仲脆试下先,话一阵加左雪糕𠮶d会给淋,呢个温馨提示觉得好贴心,原本系值得一赞,但系点知一咬落⋯⋯⋯⋯其实根本已经淋左,讲真如果佢无拿过来,我都唔知佢一开始已经系淋啦⋯唔知系咪我𠮶份咁啱唔脆⋯但系因为佢话脆,点知食落其实系淋,反而令人觉得失望,我觉得佢咁做系多此一举(除非佢好有信心一定系脆)另外值得一提既系,佢既卫生可以改善,因为我睇住佢整,全程无论鸡蛋仔出炉、拿入去加工、拿几粒出来比我试,每次掂亲份鸡蛋仔都系徒手掂!间铺系靓既,又唔系街边档,就算你话洗哂手消毒,我都唔sure你有无摸到其他野,感觉都系觉得好污糟,其实点解唔带手套或者用夹呢?呢个价钱唔算抵食,对面妈咪鸡蛋仔十几蚊已经买到鸡蛋仔,不过下次都可以试下其他口味睇下会唔会好d, 同埋真系唔好真接用手啦⋯

想试好耐,今次拣左banana with me~
Banana with me

Menu
20 分钟 (外卖自取)