2019-12-12
今次系第三次0黎呢度食BUFFET, 大概两三年会0黎一次。迪士尼系一个充满欢乐, 无乜悲伤0既地方, 之前食过2次,其实0黎呢度食野都预0左系食气氛, 唔系食质素, 但竟然有0的惊喜, 记得上次0黎蟹脚系摆系唔起眼0既地方, 唔系见倒隔离台食都唔知有得供应, 我出去攞都要揾0系边, 揾倒0系边又比人攞晒, RE-FILL得好慢 , 好难得等到RE-FILL, 又得十只蟹脚, 如果前面有2个人, 到我又得返一两只。今次同样系TEA TIME, 海鲜摆0左0系中间位, 份量仲唔少, 又RE-FILL 得快,而且味道都算OK.以前系MINNIE 及MICKEY 每台去跟生日之星庆祝, 而家系几只卡通人物一齐跳舞成间餐厅一齐庆祝都几有气氛, 值得一赞, 不过同公仔影相速度仍然相当快, 质素麻麻。