2014-07-31 931 浏览
夜咗收工揾嘢食, 咁啱朋友话想饮杯嘢倾吓计, 佢就带咗我上咗这间咖啡室,小桃咖啡室喺一间唐楼入面.. 其实唔系朋友带都唔知佢存在, 入口一d都唔起眼…其实佢主要系卖好多人一齐食嘅set… 但我得一个人食 (朋友仔净饮), 就只好叫散叫..其实见到格离一班人食ribs真系好似好好食 ><我order咗个烟三文鱼意粉,意粉煮得啱啱好无过龙, 个汁都够多唔会dry, 仲有件蒜蓉包, 几好食, 份量都好够饱,! 最正就系有酒饮, 于是我就叫咗白酒! 白酒同意粉个人觉得系perfect match!朋友仔净饮Heogaarden, 就咁我地饮吓酒倾就舒舒服服过咗晚!More than一般楼上café, 有酒饮嘢又几好食, 最正系个Location啦, 百零蚊算系咁啦~得闲可以再去!
烟三文鱼意粉, 白酒
2014-07-29