2022-03-04 1448 浏览
➼ 炭烧牛仔骨牛仔骨非常有镬气!可能系因为佢啱啱整好,加上用埋个煲仔上啦🤣上咗枱之后再焗多阵先食都唔会太熟,算唔错呢~➼ 香酥腐皮墨鱼卷佢个酥皮唔系食完会成口油𠮶种👍🏻不过啲墨鱼肉唔算好弹牙,不过不失啦~➼ 北菇滑鸡饭啲饭粒粒分明,啲鸡嘅肉质唔会好老,Overall都OK嘅,不过唔算特别Impressive🤔不过食煲仔饭一定要有饭焦!所以呢个饭系合格㗎!🤣➼ 剁椒肉饼饭我平时Lunch已经好钟意嗌佢哋个剁椒肉饼,啲椒系带有少少麻味嘅辣,好惹味,送饭一流!➺ 小分享:睇过有啲食评话佢哋嘅服务态度好差,幸好我去咁多次都冇乜呢个问题,可能系因为我间唔中有去食,所以佢哋认得我啦🤣🤣其实唔计服务嘅话,佢哋啲嘢食真系OK㗎!另外推介佢哋嘅冰镇咕噜肉,值得一试!
➼ 炭烧牛仔骨

炭烧牛仔骨