2017-03-26 131 浏览
今日出开湾仔,想食burger, 就揾呢间食下。我叫了signature double cheese burger, burger 一上台,相当吸晴,个包好大,热辣辣,我一咬下去,发觉面包比出面唔同,较厚身,又松软,好似厚pancake 质感,好特别,好好食,burger 入面有d 蔬菜,几新鲜,不得不提是酸瓜,非常酸,好醒胃,讲番主角牛肉,好有牛味,又有肉汁,配上芝士食一流。我朋友叫了mushroom burger, 佢地将d 菇切碎整成汉堡扒形状,d 菇味好浓,唔干身,好食。另外,我叫了小时回忆,薯宝,细细粒,新鲜炸,有薯味,好好食,而且好多粒,食极都仲有,配可乐食一流。我地仲叫埋buffalo wings, 鸡翼酸酸辣辣,既有茄汁味又有Tabasco 味,好刺激味蕾,鸡翼本身好嫩,无over cooked,成餐食得好开心。
2017-03-25
午餐