2024-05-12
#港女觅食到旺角呢间餐厅好近旺角地铁站E1出口,一行出系上楼就系架啦😊餐厅阔落,而且点餐后上菜速度都好快,好少出现漏单情况呢。✨ 经典三重新鲜刺身江洋盛宴 $258有77款食物比你点😋有几款我觉得一定要点黎食嘅🤩御泰之味冷鲍鱼:泰式辣汁够惹味,鲍鱼爽口弹牙竹笙瑶柱蟹肉羹:好似碗仔翅咁,清清地入面几足料架蒜蓉烧生蚝:热辣辣上枱,蚝肉爽甜刺生拼盘:新鲜无雪味,仲要厚切添~西京比目鱼:鱼油很香,鱼肉嫩滑。芝麻鸡翼、盐烧牛舌、盐烧鸡软骨、盐烧鸡翼呢D小食都唔可以错过🤤依加仲有期间限定嘅马来西亚榴梿食添!钟意食榴梿嘅你一定唔可以错过😍佢有烤榴梿食落嘅感觉就好似榴梿糕嘅感觉。亦都有无烤嘅榴梿,食落去劲香甜,榴梿肉质细滑。食多几旧就回本了😙饮品仲有最近新出嘅无糖柠檬茶比你拣~啤酒汽水柠檬茶饮品应有尽有,实有一款啱你心水😆餐厅亦都有清酒供应。甜品就以雪糕为主,有Häagen-Dazs雪糕、雀巢甜筒、仲有几款雪条比你拣😌✨总结味道:🌕🌕🌕🌕🌑份量:🌕🌕🌕🌑🌑服务:🌕🌕🌕🌕🌑质素:🌕🌕🌕🌕🌑🍴御满屋日本料理 (旺角)📍旺角弥敦道655号胡社生行1楼::::::::୨୧::::::::୨୧::::::::୨
#港女觅食到旺角
✨ 经典三重新鲜刺身江洋盛宴 $258
有77款食物比你点😋
有几款我觉得一定要点黎食嘅🤩
御泰之味冷鲍鱼:泰式辣汁够惹味,鲍鱼爽口弹牙
竹笙瑶柱蟹肉羹:好似碗仔翅咁,清清地入面几足料架
蒜蓉烧生蚝:热辣辣上枱,蚝肉爽甜
刺生拼盘:新鲜无雪味,仲要厚切添~
西京比目鱼:鱼油很香,鱼肉嫩滑。
✨总结
味道:🌕🌕🌕🌕🌑
份量:🌕🌕🌕🌑🌑
服务:🌕🌕🌕🌕🌑
质素:🌕🌕🌕🌕🌑
🍴御满屋日本料理 (旺角)
📍旺角弥敦道655号胡社生行1楼
::::::::୨୧::::::::୨୧::::::::୨୧:::::::::୨୧:::::::::
#hkfoodie#eat#gathering
#food #foodphotography #foodblogger #foodstagram #instafood #hkfood #foodpics #photooftheday #foodie #foodlover#foodholiceatdiary #foodielife#旺角放题