2022-07-13
呢晚接老公收工🥰好耐无食过印度菜,就来到上环呢间试下,餐厅装修设计已经感受到浓厚印度风,连厨师老板侍应都系印度人,要用英文落单,menu有中文唔驶担心😆.🥛酥炸奶酪球 $78真系第一次食!味道满有惊喜,出面脆卜卜入面软身,配薄荷和酸梅酱汁,辣辣地但又满清新👍🏻.🍆特色烩免治茄子 $88印度茄子第一次食,味道好得意,有好多印度酱汁同青豆,少少辣加上软绵绵嘅口感,送印度炒饭一流.🍚什菜炒饭 $88好想食印式炒饭好耐无食🤣真心不错软硬适中,好多菜,少少咖喱口味唔会太浓刚刚好,不错👍🏻.🥘椰汁咖哩羊肉 $122羊肉好淋身入味好好食!一个辣食落舒服,甜甜地带啲咖喱香,咖哩同炒饭劲夹,正👍🏻.🌶辣椒鱼柳 $108老公话难得食印度菜要点4个辣试下🫣又意外地我勉强食到㖞里面软熟出面脆口,香辣惹味又几好食.🥭芒果酸奶 $37酸酸甜甜劲啱夏天饮,食辣辣啱晒.🍻carlsburg 500ml $55食辣野饮啤酒,正.整体相当好食!环境又坐得好舒服价钱又唔贵,老板好好人最后送多个簿饼我地食!!大大块烟烟韧韧送咖喱一流,如果突然想系港岛区食印度菜可以一试👍🏻
🥛酥炸奶酪球 $78
🍆特色烩免治茄子 $88
🍚什菜炒饭 $88
🥘椰汁咖哩羊肉 $122
🌶辣椒鱼柳 $108
又几好食
🥭芒果酸奶 $37
酸酸甜甜劲啱夏天饮,食辣辣啱晒
🍻carlsburg 500ml $55
食辣野饮啤酒,正