2022-07-24
元朗一向有好多餐厅,但系好少有餐厅可以带宠物,又可以叹冷气😁呢一间喺形点地下嘅餐厅就可以😍首先要去招待相处借宠物坐嘅车,咁可以同坐埋一齐食嘢啦我哋叫咗一个套餐,呢度嘅嘢食都系比较健康,同埋要收菜为主,但系你唔会觉得难食或者冇得食,呢个套餐其中一个我觉得几特别嘅就系呢个主菜:椰菜花饭酿南瓜配软壳蟹将椰菜发切碎,再配埋南瓜肉整成一个类似一个酿饭嘅嘢再摆入南瓜🎃隔离有好多唔同嘅沙律菜,上面配一个炸咗嘅玄学蟹,口感非常之丰富,又唔会觉得太寡,推介套餐配有皮薯条同埋沙律油皮薯条啱啱乍起,沙律口味清新,食完之后呢仲会送一个窝夫甜品可以拣云呢拿味或者朱古力味雪糕下年仲配左酸酸甜甜酱好开胃最后饮埋一杯蝶豆花梳打水就好完美🥰食完套餐之后我哋都决定嗌一个窝夫,个贱鸡超级好食,鸡肉乱画配埋个蛋摆喺个窝夫上面有出奇地夹,窝夫好软熟🥰
椰菜花饭酿南瓜配软壳蟹
套餐配有皮薯条同埋沙律