2021-11-27
呢间听朋友就讲得多,自己就未试过,心血来潮打去订星期日,谂住带两老黎叹下,到左之后坐低店员就介绍我地有生猛海鲜🦀🦞🦐仲有🍻啤酒买一送一,二话不说梗系点比两老chill一下而我就拣左杯白桃乌龙茶🥤闻落去好香食住串烧饮更加可以解腻 鸡泡鱼干热辣辣加埋沙律酱劲正 烧茄子我本身唔食茄子,但唔知点解mix左蒜蓉觉得好香,下次可以挑战下川烧,听店员讲都几辣 元贝北寄贝我系海鲜发烧友,听到店员话除左有蛏子元贝仲有期间限定既北寄贝,咁就梗系试下,北寄贝平时打边炉同刺身就食得多,用烧既都系第一次,佢地推荐盐烧食鲜味,果然正到爆,肉身爽口弹牙连个汁我都饮埋,本身想再encore,但怕食唔落其他野 串烧豚肉奄春蛋,呢样野未食过见到佢系推介就点左串试下,沙律酱配紫菜再加个汁有惊喜七里香,我望黎望去睇唔出系咩黎,就叫左店员黎问,佢答我系鸡patpat,但系非一般既patpat,就系因为佢呢句我就试一试,果然香口又唔会有阵味 黑糖菠萝热食就食得多,冻食焦糖脆脆外皮好正,唔会好甜好漏,食到咁上下饱食最perfect 今日带两老黎食,问佢地觉得点,佢地都食到lamlam脷,不过因为我地挂住倾计,好多野食摆到冻左,所以
心血来潮打去订星期日,谂住带两老黎叹下,
到左之后坐低店员就介绍我地有生猛海鲜🦀🦞🦐
仲有🍻啤酒买一送一,二话不说梗系点比两老chill一下
而我就拣左杯白桃乌龙茶🥤闻落去好香
食住串烧饮更加可以解腻
鸡泡鱼干
热辣辣加埋沙律酱劲正
烧茄子
元贝北寄贝
串烧
黑糖菠萝
今日带两老黎食,问佢地觉得点,佢地都食到lamlam脷,不过因为我地挂住倾计,好多野食摆到冻左,所以下次醒目,要边食边倾同埋唔好一口气落太多🤣