2016-02-24 1510 浏览
食放题,指定动作 - 叫刺身!刺身有心思加一小杯干冰出烟, 刺身新鲜厚身大件,有头甜虾,特别鲜甜! 野饮方面,竟然有放题中好少见既支装饮品,有菓汁先生有茶有汽水,赞喔! 食小食,火鸡肾,少少辣,好爽口入味,不知不觉就食晒啦! 炸物新鲜出炉,件件都香脆可口又唔油腻,吉列虾爽脆口,炸鸡翼好入味,大小适中! 推介日本蟹粥,一煲得一份蟹连蛋花同粟米粒,鲜味十足,粥底又绵,一锅大约三碗仔,忍唔住encore 多一锅呀! 再黎个鱿鱼须,好惹味,又爽又香! 仲漏左两个好好食但唔记得影相既羊架,真心推介,平时个啲羊架少肉到好似系骨头大个肉,呢个唔止啖啖肉,而且好香羊味但唔酥!另一个系一口牛,松软多肉汁,仲好重牛味,加上少少炸蒜 ,正! 甜点,䁔粒粒既芝麻糊好香好滑! 雪糕太多选择啦,点拣好!有我细个最爱既大脚板,还有一些韩国雪条!
放题,指定动作 - 叫刺身刺身有心思加一小杯干冰出烟, 刺身新鲜厚身大件,有头甜虾,特别鲜甜!
刺身
饮品
食小食,火鸡肾,少少辣,好爽口入味,不知不觉就食晒啦!
火鸡肾
炸物
蟹粥
鱿鱼须
甜点,䁔粒粒既芝麻糊好香好滑!
芝麻糊
甜品