2019-06-09 100 浏览
🤩🥗🍝🍱高级版茶木无论食物同装修都好正💓🤤2人份量teaset嘅摩天轮装饰真系冇得输👍🏻打卡真系一流,价钱又唔贵$288"迷你热情果挞"同"墨汁干贝吐司"系呢个set入边我觉得最出色好食过好多高级酒店👅🙌🏻跟set嘅人参乌龙珍珠奶茶茶底浓又有奶香,配甜食岩岩好💓饮嘅时候重有一份优雅嘅感觉🤪四个人一个Teaset唔够,order多咗酥炸鸡胸with三星葱汁🐥真系冇谂过个伴碟咁靓🤩鸡胸呈现明亮嘅金黄色,咬落去好香口而且keep住肉汁唔会鞋!仲用咗台湾特色嘅三星葱,非常👍🏻👍🏻🦐仲有一个主菜叫咗龙虾姜汁意大利面,估唔到佢嘅龙虾份量一啲都唔小💓而且虾肉实净非常鲜味,唔似系一般嘅急冻龙虾,不过意大利面如果有多啲汁就更加好。🍓🍯🍰超松软"鲜草莓奶盖舒芙蕾班戟"岩岩系日本食完咁多甜品,估唔到茶木咁高质🧀🤤份量够多,岩晒2-3个人正餐之后share🍰班戟即叫即制,蛋味浓郁🍳唔系一般空气感质地,入面忌廉非常幼滑配合奶盖cream cheese,层次十足😍整体我觉得茶木呢一间高级版的确系出色过休闲版好多,或者我咁讲其实佢哋走嘅路线风格唔一样🤣绝对值得大家帮衬!