2020-05-20 77 浏览
同男朋友喺隔离Aeon行街行到攰,就去左宇晴轩揾少少野食~我同男朋友唔算好饿,所以就order左个松+梅+竹自选套餐🤤🤤我哋拣左……松:札幌螃蟹拉面,盐味汤底,一般面质~🦀🦀🦀梅: 冻豆腐竹: 杂锦串烧🍢🍢🍢🍢喺等紧野食嘅期间,我就继续睇下个餐牌有咩好食~我几中意呢个餐牌设计👍🏻👍🏻👍🏻画风好特别~餐牌好多食物图片,好多野食可以选择,仲可以自己拣唔同combinations 🤩冻豆腐~好大砖豆腐上面舖左满满嘅木鱼碎加埋芝麻酱~清凉消暑之选😋超大碗揾返只蛋上嚟先...蟹柳好甜,半熟蛋啱啱好盐味汤底唔太咸,啱啱好一般面质都唔错~见到枱面个调味架竟然有蒜蓉,就加左啲落去个面度食,好香😋蒜蓉好有心思,易变坏,要成日换,好少拉面店嘅调味架会有👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻最后系串烧🍢🍢🍢🍢有鸡翼串烧,冬菇串烧,鸡软骨串,仲有一个好似系鸡肉软骨棒😋一上碟就闻到好香烧烤味,好吸引🤤😍冬菇好香,好多汁~鸡翼分开左两支骨,好易食~鸡软骨好有咬口,好脆~鸡肉软骨棒有唔同嘅口感,加埋烧汁,好得意,又食到肉,又咬到脆脆嘅软骨😋
同男朋友喺隔离Aeon行街行到攰,就去左宇晴轩揾少少野食~

我哋拣左……
松:札幌螃蟹拉面,盐味汤底,一般面质~🦀🦀🦀
梅: 冻豆腐
竹: 杂锦串烧🍢🍢🍢🍢

喺等紧野食嘅期间,我就继续睇下个餐牌有咩好食~
我几中意呢个餐牌设计👍🏻👍🏻👍🏻
画风好特别~

冻豆腐~
好大砖豆腐
上面舖左满满嘅木鱼碎
加埋芝麻酱~
清凉消暑之选😋

超大碗

揾返只蛋上嚟先...
蟹柳好甜,半熟蛋啱啱好
盐味汤底唔太咸,啱啱好
一般面质都唔错~

见到枱面个调味架竟然有蒜蓉,就加左啲落去个面度食,好香😋

最后系串烧🍢🍢🍢🍢
有鸡翼串烧,冬菇串烧,鸡软骨串,仲有一个好似系鸡肉软骨棒😋
一上碟就闻到好香烧烤味,好吸引🤤😍
冬菇好香,好多汁~
鸡翼分开左两支骨,好易食~
鸡软骨好有咬口,好脆~
  • 杂锦串烧
  • 冻豆腐