2021-09-02
今日同朋友系尖沙咀行街,行到攰见到呢间台湾野,就入左黎试吓佢😎😎🗒餐牌既嘢食选择种类虽然唔算多,不过台湾野基本嘅嘢食都有😋😋我哋2个人order左2款嘢食同2杯饮品👉💁♀️炸豆腐肉燥饭hk$57💁♀️猪扒肉燥拌面hk$60💁♀️珍珠奶茶(跟餐+hk$8)💁♀️小麦胚芽奶茶(跟餐+hk$8)上菜嘅速度都好快,唔使等好耐已经有嘢食😍😍炸豆腐外脆内软,好好味,得4件唔够喉🤣🤣🤣,个饭份量多,我个女性朋友食唔晒😌,比较细食嘅朋友可以order少饭个猪扒系酥炸,好松脆,个面够晒淋🙂肉燥唔会太咸,个味道啱啱好😁,我觉得配面捞埋一齐食好夹珍珠奶茶甜度适中,唔会太甜,唔使嗌少甜🤣🤣小麦胚芽奶茶甜度都OK,小麦胚芽味都好重😌👨👩Staff人数唔多,但系都好有礼貌👍👍呢间野都好多客人帮衬,人来人往,不过可能因为出餐快,客流量方面都安排得好好🤗🤗整体而言,所有野都好ok🙂🙂,唯一系店面比较细,枱櫈数目比较小,如果大D可以坐得松动啲会更加perfect❤️
我哋2个人order左2款嘢食同2杯饮品👉
💁♀️炸豆腐肉燥饭hk$57
💁♀️猪扒肉燥拌面hk$60
💁♀️珍珠奶茶(跟餐+hk$8)
💁♀️小麦胚芽奶茶(跟餐+hk$8)
上菜嘅速度都好快,唔使等好耐已经有嘢食😍😍
个猪扒系酥炸,好松脆,个面够晒淋🙂
肉燥唔会太咸,个味道啱啱好😁,我觉得配面捞埋一齐食好夹
珍珠奶茶甜度适中,唔会太甜,唔使嗌少甜🤣🤣
小麦胚芽奶茶甜度都OK,小麦胚芽味都好重😌
👨👩Staff人数唔多,但系都好有礼貌👍👍