2024-09-26 861 浏览
睇开foodie介绍话坑口有间隐世小店,附近做完野就黎订位试下。揸车过黎都好方便,出面好多位泊车。店面小小,但环境温馨。平日夜晚7点几黎到冇咩人,但之后一路已经慢慢坐满。拣左2人套餐试下先先黎是日餐汤2个,正常表现,冇咩特别前菜有牛油果蟹肉多士,呢个好好食,好足好多馅料,好滑,啖啖蟹肉yummy!巴马火腿啤梨沙律,又几夹㖞!平时食开配蜜瓜,呢个啤梨都好清甜,入面仲有d 杏脯干,同水果味爆珠增加口感酸酸甜甜!珍珠带子海鲜青酱意大利饭,饭芯微硬,好岩我口味啊加钱叫左牛肩肉眼配自制薯蓉,叫左5成熟!黎到炭烧香味,岩岩好5成just right, 肉质嫩 腍滑juicy 薯蓉有gravy配 推荐呢个 最后甜品 已经饱晒 好满足嘅一餐!下次有机会再黎试烧黑毛猪先🙂‍↕️价钱小小贵 但环境chill 服务都细心

拣左2人套餐试下先
先黎是日餐汤2个,正常表现,冇咩特别
餐汤

牛油果蟹肉多士

巴马火腿啤梨沙律

珍珠带子海鲜青酱意大利饭,饭芯微硬,好岩我口味啊
珍珠带子青酱意大利饭

薯蓉有gravy配 推荐呢个
炭烧牛肩肉眼

最后甜品 已经饱晒 好满足嘅一餐!

下次有机会再黎试烧黑毛猪先🙂‍↕️
价钱小小贵 但环境chill 服务都细心