2017-10-31
📢有惊喜嘅拉面😋➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖粉面嚟讲讲除咗米线之外小编都好钟意食拉面🍜今日晚餐好早就嚟到食, 食完出到去发现出面都有好多人排队😱#黑蒜油熟成浓汤拉面 ($72)😋好味指数:(8/10)+$13追加叉烧🐖一嚟到已经闻到好香嘅黑蒜味🤤食落去黑蒜味都浓,不过唔会觉得太咸😋如果嫌黑蒜味唔重嘅话, 侧边有啲调味料,入面都黑蒜可以落咖😙重点系饮咗好多汤都唔口渴😍面质同分量都ok,不过叉烧偏瘦只有一块,完全唔够喉啰🙄另外🥚够晒流心🤤👍🏻.#明太子芝士烧饺子 ($38)😋好味指数:(7.5/10)一共有6件饺子😚好多时候食咗嘅芝士饺子都系里面有芝士🧀不过呢款价钱就唔同啦,上面铺满咗厚厚嘅明太子同芝士一齐烧,食落去好重明太子味,而且芝士仲多到可以拉丝添😆不过饺子唔系好大只, 皮都比较厚😢#橙味梳打 ($18)😋好味指数:(7/10)凡惠顾拉面或丼物可以加十蚊换购汽水或梳打💁🏻饮落去嘅味道就系芬达再加多啲气🍊.⭐温馨小提示📌饺子记得衬热食🔥唔系啲皮就会痴埋一齐同埋唔好食咖喇😘📌收加一服务费
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
粉面嚟讲讲除咗米线之外小编都好钟意食拉面🍜
今日晚餐好早就嚟到食, 食完出到去发现出面都有好多人排队😱
#黑蒜油熟成浓汤拉面 ($72)
😋好味指数:(8/10)
+$13追加叉烧🐖
#明太子芝士烧饺子 ($38)
😋好味指数:(7.5/10)
一共有6件饺子😚
不过饺子唔系好大只, 皮都比较厚😢
#橙味梳打 ($18)
😋好味指数:(7/10)
凡惠顾拉面或丼物可以加十蚊换购汽水或梳打💁🏻
饮落去嘅味道就系芬达再加多啲气🍊