2021-11-16
呢日经朋友介绍嚟到呢间餐厅~个feel有啲似酒吧,同朋友倾计饮嘢食嘢都几啱👍🏻位置仲好方便,喺正iSquare对面👍🏻👍🏻啲座位都设计得好有心机,好似鸟笼咁,打卡啱晒😂😂圆枱嘅设计啱晒同朋友倾计😌听闻呢间餐厅出名系酱汁独创嘅shake shake海鲜,所以餐厅都好贴心咁喺枱面预备好围裙同埋手套👏🏻👏🏻今次同朋友两个人就叫咗三样嘢:火焰鸡翼、龙虾包同埋一份shake shake海鲜😋其中火焰鸡翼同埋龙虾包仲系新菜式👏🏻👏🏻火焰鸡翼冇谂过原来份量会有咁多,总共有八只!话明系火焰鸡翼,店员就系我哋面前即刻表演😳😳一啲都唔系古灵精怪,原来店员淋落去嘅系玫瑰露,加上本身鸡翼表面都有层蜜糖,食落去就好似食紧叉烧咁,仲要好Juicy,呢个真心好食,推荐💯龙虾包呢个龙虾包一上枱又系吓亲我哋,超大份!!劲钟意食薯条嘅小弟都觉得今次薯条嘅份量极多,食到最后都食唔晒😂龙虾包个包面烘到脆脆地,中间仲夹咗好多龙虾肉!啲龙虾肉仲要好大嚿,啖啖肉超满足!而且仲有啲蕃茄、青瓜、沙律菜,好清新😍shake shake海鲜入面有青口、海虾、鲍鱼、大元贝同埋大蚬🤤啲海鲜好新鲜,青口只只都胀卜卜好肥美😋海虾仲好爽口弹牙!元贝
火焰鸡翼
龙虾包
shake shake海鲜
入面有青口、海虾、鲍鱼、大元贝同埋大蚬🤤啲海鲜好新鲜,青口只只都胀卜卜好肥美😋海虾仲好爽口弹牙!元贝同蚬都好大只😍配菜仲有啲粟米同埋肠仔,超级丰富!店员介绍呢个酱汁系佢哋餐厅独创嘅马来西亚特色辣汁😮再加埋啲蒜蓉成个汁好惹味😋😋
另外仲有见到佢哋夜晚有做紧饮品买一送一优惠!呢度啲嘢食味道唔错之余仲啱晒同朋友喺度饮嘢倾计👍🏻下次有机会会再嚟过🤓