2025-01-20
「Burger's Friend Forever」位于希慎广场B2。行街行到攰坐低揾吓嘢食。佢嘅🍔经典芝士汉堡真心唔错😋$80就有得食到用美国谷饲安格斯牛肉制作嘅汉堡扒。汉堡包皮焗到超脆,做到medium rare保持肉质鲜嫩,仲腌得好香。再加上香浓又溶化嘅车打芝士、鲜甜嘅番茄、罗文菜同微辣嘅紫洋葱,一啖咬落去真系满足感爆棚。🫶🏻加$20套餐配有皮炸薯条仲送埋汽水,超抵!薯条真系好正,外脆内软,每条都炸到金黄香脆,热辣辣入口即化。搭埋汉堡食,真系绝配!强烈推荐🍟要encore‼️🍝卡邦尼意粉$88,Creamy得嚟又唔会太腻,酱汁绵密得嚟仲渗透到每一条意粉,再拌埋培根片,真系一啖又一啖,停唔到口。🤤加左$20,升级做套餐。我拣咗田园沙律、沙律菜超级新鲜🥗可乐加$15升级仲可以试🍲黑松露杂菌忌廉汤。呢款汤嘅忌廉同黑松露香气扑鼻,每一口都充满浓郁嘅黑松露仲有粒粒杂菌咬口,真系唔可以错过。每一款食品都食得出店家精心制作,绝对高质‼️快啲过嚟试下啦,真系会令你齿颊留香!🍔🥤🍝下次我想试🍔鹅肝安格斯汉堡😋同埋香脆番薯条