2023-09-20
见佢个brunch menu,个list好似好多嘢食,以为好大份,食唔哂,睇OR见到相先知好似tapas咁,细细份,不过食哂成个set都好够饱。整体味道唔错,鲜明,唔算太咸太油,不过我唔太食辣,所以觉得偏辣,尤其系佢青豆薯蓉饼上面嘅红sauce同stuffed pepper 😅 佢餐前个青瓜yogurt sauce好解辣,唔食得辣嘅,一定唔好俾waiter收咗个sauce 🤣 最惊喜嘅系dumplings,好好好食,见隔离枱再order,青豆薯蓉饼唔错,个饀味道好rich,个fried cauliflower都值推。甜品有成3款,最喜欢个fruit salad,个sauce好夹,个cheesecake以为佢用vegan cheese,好fermented 😅 不过佢话系真cheese 😆 值得一提系我地两个人叫两个brunch set,个portion同三个brunch set好似一样,所以唔知一个人set其实portion系几多。原来个set包一杯嘢饮,好似可以refill 🤔 所以可以唔洗叫水,因为位位20蚊。环境唔错,侍应眼明手快,庆祝日子都可以推推。
环境唔错,侍应眼明手快,庆祝日子都可以推推。