2024-09-20
用app book咗台,夜晚来食个便饭有折扣。西冷牛扒🥩(10oz) $288本身order前会担心西冷牛扒比较瘦,食落会好韧,同埋佢冇写牛扒出产地。但整间餐厅只系得西冷这一款牛扒选择,所以拣无可拣就order了。碟西冷牛扒一来到就感觉份量好足,牛扒🥩好厚好大块!虽然本身order咗7成熟,但佢整到几乎全熟。虽然佢几乎全熟,但系食落竟然唔觉得韧,完全冇黐牙,仲好有弹性添。本身块扒嘅黑椒味都好香,唔驶点汁都好食。我觉得唔钟意食生嘢嘅人就算order佢全熟,都可以享受到一块正牛扒了🥩。泰式石锅虎虾冬阴功汤 $88用石锅装住个汤,卖相同诚意唔错。可惜虎虾得两只,汤内仲配搭咗啲奇怪配菜例如西兰花、红萝卜🥕,唔系正宗嘅煮法。汤嘅味道偏酸。话晒都系酒店Cafe,服务ok。今次用app订座有折扣,食得超值,几开心。下次如又有优惠可以再嚟encore
西冷牛扒🥩(10oz) $288
泰式石锅虎虾冬阴功汤 $88