2023-05-17
北角新开嘅白雪雪cafe:Bunphant,环境好靓,打卡一流~不过最正嘅,系佢地嘅青bb饮品、青bb蛋糕🥳🥳.。Bunphant 沙律:我拣左慢煮鸡胸 + 蜜糖芥末酱。同行友人劲赞呢份慢煮鸡胸,佢话系佢食过咁多鸡胸以黎,最好味嘅其中一次🥳🥳~够嫩、够滑、够Juicy,又真系冇得输嘅👏🏻👏🏻👏🏻🥹😒.。芝士吐司盒配蒜蓉包条:呢个系店员嘅诚意推介~就咁睇,系一份香喷喷嘅松脆蒜蓉包,点知沾埋个秘制芝士酱⋯⋯哗!劲芝士、劲香口、劲好味,简直系惊为天人,一试爱上😍😍😍.。焦糖泡沫咖啡:可以拣fruity或nutty咖啡豆,今次我拣左nutty。咖啡几香浓,加埋面层有一片烧至焦香嘅焦糖,好有层次👍🏻👍🏻.⭐️高度推介⭐️两款青BB嘅开心果特饮及蛋糕:。开心果特调奶:卖相好有心思,打卡一流!饮第一啖已经好有惊喜:开心果味够香,而且好creamy,好滑,下次可以encore😍😍.。开心果芝士蛋糕:原本已经卖晒,咁啱走之前师傅啱啱焗起,新鲜出炉,梗系即刻食返件啦!爱情系开心果味嘅芝士蛋糕,好滑,而且几芝士!里面有流心嘅开心果馅,多重口感,好味到唔识形容😅😅😅👏🏻👏🏻👏🏻必食推介❤️❤️❤️
不过最正嘅,系佢地嘅青bb饮品、青bb蛋糕🥳🥳
⭐️高度推介⭐️
两款青BB嘅开心果特饮及蛋糕:
。开心果芝士蛋糕:原本已经卖晒,咁啱走之前