2020-05-08
留意咗Pause it依间小店都有一段时间了,因为成日搭车都会经过,但系因为店入面地方不大,所以一直都无行入去食~直到有一次朋友话想去试下,见openrice都有唔少好评,所以就决定一试!等位等咗大约20分铁之后就入去了,坐嘅位置系大玻璃前面,其实真系有少少迫。。。主食我点咗Chicken sandwiches with fries, 本身无太大期望,毕竟就系普通嘅chicken sandwiches嘛。点知有少surprise!!! 💕食落去每一啖都食到啲薄切鸡胸同沙律菜,加埋少少mayonnaise,又唔会太腻又唔会又淡。另外叫嘅charcoal latte都出乎意料地好饮!美中不足系佢嘅Sourdough bread有啲太硬喇,同埋原来薯条都不是Cajun fries~