2020-04-17 622 浏览
上次有事约佐朋友食饭,本身无谂住去呢间嘅,因为我地想去果间无开,见到附近有间cafe shop装修又几靓下,所以就入去了🤪装修简洁又有空间感,感觉好舒服,店员都好有礼貌,我地叫佐一个all day,一杯朱古力同埋杯flat white🥗☕️All day新鲜热辣😏上台时睇得出d烟肉,鸡蛋,蕃茄,都系啱啱出炉,既叫既做,特别个炒蛋好嫩滑,烟肉炒到又香口,虽然都系平时all ady应该有嘅基本野,但胜在食物够新鲜,d沙律菜都系好嫩又新鲜,食落去索索声😝Flat white-咖啡味香浓又有回甘,奶同咖啡嘅比例都啱啱好,奶泡仲好顺滑🤓值得一试😝朱古力就无咩特别😂不过冲著饮杯咖啡一切都值了🥰