2022-01-27
行过几次都比佢门口嘅颜色吸引~ 今日lunch 多d时间终于有机会坐底慢慢食~ 一入门口服务员已经好有礼貌有笑容。今次叫咗3样食物同同事share ~ order 咗 牛油果芒果蟹肉烤夹欧包,红标西冷扒同乳猪,另外有餐汤同沙律吧任食~ 个人觉得可以任食salad已经超值,而且沙律菜都好新鲜! 因为一般西餐好少机会会食菜,出面净叫salad 又唔够饱,而家可以因个人喜好而选择真系好难得! 个包我觉得好食~入面几款配撘都系我至爱。第二款系同事要嘅西冷,我试咗几块,食得出牛系高质素,而且外貌烤得好好,入面6成的真的做到6成效果,在期望之内,而且唔会太干身,有肉汁。如果唔系我抢住试我谂同事会独食! 第三样系乳猪,我觉得比得起澳门正宗葡菜,皮系超脆~唔使刀~就咁用更都可以切开~ 可想言之有几脆~ 一啖食落调味好足够,质素好好唔会有猪嘅"so" ,第一啖有少少咸~ 但原来夹埋佢配个酱就啱啱好~ 酱好似有少少passion fruit ,但原来都好夹。食完先见到有omakase menu ,而且价钱超平民~ 不过要预定,希望疫情可以快d过,到时再book omakese 试~ ! 好难得食到厨师心机
食完先见到有omakase menu ,而且价钱超平民~ 不过要预定,希望疫情可以快d过,到时再book omakese 试~ ! 好难得食到厨师心机菜,而且仲系健康之选,一定会再试~ 结尾一杯果茶,唔系夸张,佢嘅甜度,茶味,新鲜果粒,配撘调味适中,食完今餐好满足