2024-05-23 97 浏览
身为麻甩系女子😂成日都会去食大排档🤩今日记录下新开有惊喜既大排档风格餐厅😙依间餐厅既店员都好nice😙又有小菜又有打边炉食😋大部分食客都系街坊😌店员同佢地都有倾有讲🤣🤣【 莴笋炒腊肉 $𝟵𝟴 】腊肉炒到好香😋偏辣少少🌶️男朋友好中意食😋送饭食晒成碟😂😂【 湖南辣椒炒回锅肉 $𝟵𝟴 】我比较中意食回锅肉多啲😋😋我吾太食到辣😮‍💨但我辣住食晒成碟😂😂依个𩠌再辣少少 但食得好过瘾😙😙【 酸菜鱼 $𝟭𝟳𝟴 】成个碗都系酸菜鱼😋鱼肉好嫩滑🤩酸菜鱼辣多过酸少少🌶️有好多烟韧薯粉 煮到岩岩好😋唔会淋到一pat嘢咁😂索晒啲汤汁好好食🤩❥➩ ➪ ➫ ➬ ➭ ➮ ➯ ➱ ➩ ➪ ➫ ➬ ➭🏢店名 : 丽馨小厨🗺地点 : 𝐇𝐨𝐧𝐠 𝐊𝐨𝐧𝐠🇭🇰📍地址 : 屯门仁爱堂街丽日阁地下3-4号舖⏰: 𝟬𝟳:𝟬𝟬𝗔𝗠-𝟭𝟭:𝟬𝟬𝗣𝗠🚃交通 : 轻铁杯渡站(步行1分钟)➩ ➪ ➫ ➬ ➭ ➮ ➯ ➱ ➩ ➪ ➫ ➬ ➭

【 莴笋炒腊肉 $𝟵𝟴 】

🏢店名 : 丽馨小厨
🗺地点 : 𝐇𝐨𝐧𝐠 𝐊𝐨𝐧𝐠🇭🇰
📍地址 : 屯门仁爱堂街丽日阁地下3-4号舖
⏰: 𝟬𝟳:𝟬𝟬𝗔𝗠-𝟭𝟭:𝟬𝟬𝗣𝗠
🚃交通 : 轻铁杯渡站(步行1分钟)
➩ ➪ ➫ ➬ ➭ ➮ ➯ ➱ ➩ ➪ ➫ ➬ ➭