餐厅: 龍川上海料理
资讯:

2022-05-10 287 浏览
无得去上海食野就揾下上海野食上网见人介绍呢间话好食、价钱唔贵,就决定去试试~地理上对我黎讲就唔算近啦,不过有map都好易揾到去到门口见到都有六七个人等紧安排入座,未食都估应该唔差!岩岩好坐到最后一张四人台唔洗等位四个人叫左呢啲(挂得食无影晒):- 排骨担担面- 醉鸡饭- 酸辣汤面- 糖醋鱼- 窝贴个人推荐担担面同酸辣汤面,担担面有浓浓既花生味,唔会太杰亦唔会太稀!至于酸辣汤面就足料惹味两个面既面质都岩岩好!排骨味道唔错,但我就觉得炸过火左少少,偏硬醉鸡糖醋鱼都好食顺带一提~有app有糕送(又系唔记得影)总括黎讲,呢间上海野值得再食呀!见到佢有得叫到会,嫌远既我应该会拣呢个option haha!
无得去上海食野就揾下上海野食

上网见人介绍呢间话好食、价钱唔贵,就决定去试试~
地理上对我黎讲就唔算近啦,不过有map都好易揾到
去到门口见到都有六七个人等紧安排入座,未食都估应该唔差!
岩岩好坐到最后一张四人台

- 酸辣汤面
- 糖醋鱼
- 窝贴

至于酸辣汤面就足料惹味
两个面既面质都岩岩好!

排骨味道唔错,但我就觉得炸过火左少少,偏硬
醉鸡糖醋鱼都好食

顺带一提~有app有糕送