2019-06-22 603 浏览
路经富豪酒店,见有间的的骰骰拉面店就入去试试。在餐牌有我喜爱嘅海胆拉面,谂都唔使谂即试。、加多只糖心蛋。碗嘅size唔大,我选咗普通浓汤同普通软硬嘅面,汤底同面都刚刚好系我期望嘅浓度同口感。讲返配料,叉烧都算大块,味道口感唔错。糖心蛋好柔软,有蛋香嘅味道。海胆嘞,好似有三四瓣,味道唔腥都几香,值得一试。唔好睇好似唔系好大碗,其实都好够饱嘅。到叉烧拉面,多咗爽口嘅木耳做配料,选择走咗唔爱吃嘅笋同葱,就成为一碗自家喜爱嘅拉面嘞! 汤底同口感都系你所选择嘅一样,所以碗面特别唔错。呢间餐厅只有支装同罐装饮品,而另外有D小食,所以加咗个章鱼小丸子,$32得四粒,超的骰细粒,口感、味道都一般,试唔试自己谂。两碗面两支饮品一个小食三百蚊埋单,系铜锣湾呢个价钱有呢个质素算系好好啦!有机会再食👍🏻
路经富豪酒店,见有间的的骰骰拉面店就入去试试。
唔好睇好似唔系好大碗,其实都好够饱嘅。