2019-09-24
#23092019今日平日约左朋友食饭,见到openrice有全单九折优惠,就拿拿临book左(最后唔记得左讲,好似无用到)。可能平日既关系,早左到附近,经过见到无咩人就早左入去。我同朋友2个人,一人嗌一个Dinner set share食。套餐包汤、包、主菜同饮品,价钱大概12x-17x。 呢个系甘荀姜汤,饮落几特别,都ok既。 好健康,无甜味🙈唯一挑剔系太早到,去到后期就已经冻晒。 带子烧到岩岩好,唔会un。下低配南瓜汁煮既藜麦,意外地好味😋 正常汉堡既好味,好多芝士,块牛系五成熟既。同埋因为知道我同朋友share食,店员主动提出帮我地切开一半。我个人认为几好食既,但唔知点解无咩人去食。不过因为咁,我同朋友可以慢慢坐系到倾计,无赶我地走👍🏿👍🏿👍🏿
[餐汤] 呢个系甘荀姜汤,饮落几特别,都ok既。
[餐饮:茉莉绿茶] 好健康,无甜味🙈唯一挑剔系太早到,去到后期就已经冻晒。
[烧带子配南瓜藜麦饭] 带子烧到岩岩好,唔会un。下低配南瓜汁煮既藜麦,意外地好味😋
[牛肉芝士汉堡配薯格] 正常汉堡既好味,好多芝士,块牛系五成熟既。同埋因为知道我同朋友share食,店员主动提出帮我地切开一半。