2022-05-30
🍝Scallops spaghetti aglio olio $108🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 如果食晏黎讲,依个价位都算贵🥹,不过味道都不错,用左好多洋葱🧅炒香碟意粉,带子都弹牙,味道都适中~🥪Cheese and ham mille fille $88🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 依个三文治🥪几出色,利用炸紫菜同火腿扮炸猪扒🤣,配厚厚既芝士,加上烘左底既包,好食😋🥤 Rose lychee soda $48🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀大大既粉色玫瑰冰🌹,十分有少女情怀🤪味道比想像中甜,亦好重荔枝味~🍵Matcha latte $42🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀因为太热既关系,头大叫左杯冻饮🥤,冻既matcha latte 比想像中细杯,不过味道又不错,唔甘亦唔过甜,比较重奶味同抹茶味👍🏻🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼☀️整体而言,以lunch黎讲,头大觉得有啲贵😬,食物味道都不错但选择少,甜品都较为普通,另外地点都有啲偏,不过环境都不错👍🏻,餐厅出面设有打卡位,店员既服务好好🫶🏻🫶🏻
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀