2021-11-03
👁🗨 一人晚餐套餐 (7/10) 💲228 .套餐真系好抵食😂份量相当之多,我同朋友初初吾知佢既份量有几多,先决定叫一个套餐再叫一个主食😂但系最后后悔左,食到超级饱,仲有啲食吾哂😅个套餐包左餐汤,蒜蓉包,沙律小食,主菜配菜同埋饮品一杯😇餐汤有南瓜汤同磨菇汤,朋友拣左南瓜汤,而我就另外加左个磨菇汤试下😂相比之下,南瓜汤比起磨菇汤出色,有南瓜味之余带点点胡椒既调味,口感都creamy🎃磨菇汤就比较有口感啲,有粒粒磨菇渣😹蒜蓉包有轻微既蒜蓉酱味,但系就硬身左啲😬沙律拣左日式麻酱蟹柳沙律配紫菜鸡卷🤡值得一提系佢个紫菜鸡卷几有惊喜,有好香既紫菜味,包住鸡肉食成件事有啲似食紧卷物,质感似鱼旦😹主菜配菜就要左慢煮原只去骨春鸡配肉酱意粉🍝上到枱真系比个份量吓亲😅原只春鸡比预其中大,肉质正常,吾会话鞋身,以慢煮离讲,质素算系吾错,只系个外皮略嫌㶶左些少😬肉酱意粉吾系有好多肉酱果款,但系食落味道都吾错,开胃之选,吾会油腻🤗.👁🗨黑松露野菌忌廉意粉(7/10) 💲118.呢个黑松露野菌忌廉意粉上到枱已经闻倒劲浓烈既黑松露味😎食落一样非常浓郁,不过闻既味道会比起食落再浓一啲,酱汁整得好creamy,入面仲
套餐真系好抵食😂份量相当之多,我同朋友初初吾知佢既份量有几多,先决定叫一个套餐再叫一个主食😂但系最后后悔左,食到超级饱,仲有啲食吾哂😅个套餐包左餐汤,蒜蓉包,沙律小食,主菜配菜同埋饮品一杯😇 餐汤有南瓜汤同磨菇汤,朋友拣左南瓜汤,而我就另外加左个磨菇汤试下😂相比之下,南瓜汤比起磨菇汤出色,有南瓜味之余带点点胡椒既调味,口感都creamy🎃磨菇汤就比较有口感啲,有粒粒磨菇渣😹 蒜蓉包有轻微既蒜蓉酱味,但系就硬身左啲😬沙律拣左日式麻酱蟹柳沙律配紫菜鸡卷🤡值得一提系佢个紫菜鸡卷几有惊喜,有好香既紫菜味,包住鸡肉食成件事有啲似食紧卷物,质感似鱼旦😹 主菜配菜就要左慢煮原只去骨春鸡配肉酱意粉🍝上到枱真系比个份量吓亲😅原只春鸡比预其中大,肉质正常,吾会话鞋身,以慢煮离讲,质素算系吾错,只系个外皮略嫌㶶左些少😬肉酱意粉吾系有好多肉酱果款,但系食落味道都吾错,开胃之选,吾会油腻🤗
👁🗨黑松露野菌忌廉意粉(7/10) 💲118
呢个黑松露野菌忌廉意粉上到枱已经闻倒劲浓烈既黑松露味😎食落一样非常浓郁,不过闻既味道会比起食落再浓一啲,酱汁整得好creamy,入面仲有份量都多既野菌,不过食食下略嫌意粉咸左些少,不过都算整得相当出色🙂
👁🗨橙味水果茶 (7/10)
我同朋友分别叫左一热一冻既橙味水果茶🍊冻既困杯相对比较甜,茶味冇咁突然,相反热既就浓茶味一啲😂整体上都吾错
🔛 整体评分(7/10)