2022-01-29 38 浏览
今日去朋友家house warming, 朋友提议到附近既餐厅食左先再去佢家!佢话依间佢未食过,只食过观塘分店个间,觉得唔错!!我地中午12点黎到,餐厅刚刚才开门,但门口已经有好多人拎位入餐厅食野!入到坐,仕应表示要用QR code落单,我地睇左10几分钟,都唔知食咩好,因为真系太多野食,样样都好吸引。。。依度我都系影左一少部份,因为佢地menu有两本,两本都好厚!!经过商量后,我地叫左三样主食,追加一样小菜同埋两杯野饮!首先,黎左小菜芝士夹饼🧀,中间浓浓既芝士味,食落去有拉丝👍之后,黎辛辣茄子牛肋焗焗泡菜炒饭🥘🥘哗🤩🤩睇下,d芝士多到呢🎊🎊夹埋d牛肋肉同炒饭食好match 呀👍👍牛肋味道好浓郁再黎, 熔岩芝士炸鸡面包🧀🍗🍗卖相已经好吸引,面包内有两款热🌶️🌶️既芝士口味,将d 炸鸡摆入去,不得之了!完全将鸡块升华左😍😂又系芝士呀!!无错🤩芝士海鲜菜饼!!菜饼煎得好脆,而且好足料,咬落黎,ng🤗🤗好味呀😙我叫左杯热朱古力,仲附埋一块朱古力曲奇,好好饮,好浓😲😲而环境方面好开扬,好多卡位!!

经过商量后,我地叫左三样主食,追加一样小菜同埋两杯野饮!

首先,黎左小菜芝士夹饼🧀,中间浓浓既芝士味,食落去有拉丝👍

我叫左杯热朱古力,仲附埋一块朱古力曲奇,好好饮,好浓😲😲

而环境方面好开扬,好多卡位!!

• 芝士海鲜菜饼