2022-05-14 258 浏览
庆生饭,搞笑地系自己拣餐厅自己book埋枱😅不过亦都好彩自理能力高,唔系都唔知原来有间甘好既餐厅❤入座之后,员工已经温馨提示,7点前埋单有优惠到落单𠮶阵,问店员今日既omakase丼饭有咩,因为惊有d食左会皮肤敏感,店员好nice甘问我有咩唔食,同厨师讲声换第二d俾我嗌左枝野饮,想要只杯同朋友share试下,当杯黎到既时候,店员已经贴心地加左冰添烧牛舌:厚度同生熟程度都适中鲷鱼汤乌冬:鲷鱼半生熟既口感一流,汤又好鲜甜Omakase丼饭:正!无得输!唔系拎普通既sashimi 敷衍食客赤贝刺生:出边食都要接近1xx仲要唔太新鲜,哩度价钱ok又新鲜真心好有惊喜既一间餐厅!除左食物好食之外,好耐无遇过一间普通餐厅既员工甘高质!佢地好有礼貌,好有态度,你会feel到佢地既好唔系做作出黎,唔系出边懒高级既日本餐厅求其噏句いらっしゃいませ!系真系由心而发!睇得出佢地都好有热诚!佢地既贴心同工作态度,令间餐厅多左份活力,作为食客既我都食得特别开心同舒服!一定会再去!

入座之后,员工已经温馨提示,7点前埋单有优惠

烧牛舌:厚度同生熟程度都适中
鲷鱼汤乌冬:鲷鱼半生熟既口感一流,汤又好鲜甜