2018-07-22
今日终于的起心肝打返篇食评!因为要去深水埗买野既关系所以预先上openrice ,IG search 下有咩野好食咁岩就系睇紧有咩特别野食既时候就见到好多人都post左苏妈呢间食马来西亚既餐厅!平时食得太多西餐同日本野,今日就食下马来西亚餐!一打开餐牌见到d菜名好得意,都几吸引!好多野都想食😋但唔系好饿所以我地叫左个Tea Set! 一个话知你薄饼配咖哩,佢个薄饼煎得好脆,咖哩都好惹味,绝配呀👍🏻!Tea set 野饮叫左冬瓜龙眼茶,大大杯,好清甜,感觉好消暑。另外再加$15 有个招牌老鼠粉,其实系银针粉,捞埋佢地既肉燥汁,青瓜,口感一流,值得一试!😋😋最后散叫左咖咉多士,不过略嫌冻左啲同个多士太厚身,如果热啲会好食得多!今日都算好彩,好快入到去唔系好驶等位!下次会再黎试埋其他野食👍🏻
平时食得太多西餐同日本野,今日就食下马来西亚餐!
青瓜,口感一流,值得一试!😋😋
今日都算好彩,好快入到去唔系好驶等位!
下次会再黎试埋其他野食👍🏻