2023-08-10
Menu 上既前菜唔太识睇求其咁叫左个大型角仔 ( Empanadas )比想像中好食,唔油腻! 入面系spinach + cheese 食完唔会好滞之后叫左一个pork rib + rib eye劲有惊喜!!2 碟都超级soft , 肉质劲好,个pork rib 一切就骨肉分离,Rib eye 系好juice 好"淋"法国人老板话佢地个pork rib 系slow cook 左12 个钟既,佢仲好nice 咁介绍返每碟都有2 个sauce, 黄色既系自家制既Mayo 辣辣地几好食😋😋饮品叫左杯Chicha Morada , 好似Mulled Wine 咁, 原来系用pineapple 同 green apple 整几好饮。 老板仲比我地饮左一款个名系google search 好伏既野饮 Agua de Tamarindo, 用豆整既,但出奇地好fresh 仲好饮过本身叫个杯!最后甜品拣左Tres Leches, 3种奶既cake , 好邪恶但不过不失👍🏻👍🏻Overall, 虽然地方细细,但都好warm , 老板超级nice, 价钱非常对得住d 野食 老板话佢地既餐厅概念就真系想
Menu 上既前菜唔太识睇
求其咁叫左个大型角仔 ( Empanadas )
之后叫左一个pork rib + rib eye
劲有惊喜!!
老板话佢地既餐厅概念就真系想比人知道 南美野食其实唔洗食咁贵, 简简单单贴地既价钱就食到。
埋单都系700/2 位👍🏻
一定会返去再食