2023-07-08
呢间甘味赞岐手打乌冬专门店贯彻日本手打乌冬的精髓😍今次小妹衬xx前一晚与家人去皇室堡旗舰店食赞岐手打乌冬 😎呢间乌冬专门店带来多款冷热乌冬选择之余~再配上传统既木鱼汤底/自家制的特式汤底如蕃茄、面豉等…别有一番味道👍🏻店内布置升有日式风味,座位坐得舒服,令小妹可以舒服地品尝正宗的日本地道美食😆但装修感觉以前靓点🙈寿司盛+鲣鱼汤乌冬配前菜+昆布味噌汤🍣🍜手打乌冬专门店当然要吃乌冬啦🤩 虽然卖相一般,但乌冬软硬度刚刚好,汤底算浓稠,不错喔👍🏼寿司饭不太软及不太黏,用筷子🥢夹时,完全无散😆 刺身厚度适中,唔会感觉似净吃饭🤣红豆鲜果窝夫🧇系最估唔到而家出咗3款口味…小妹当然择红豆鲜果窝夫,今次黎仲要有特价🍓$48就食到~原价都系$68,味道比得上出面既甜品店🌝仲要好足料😍非常抵🥳装修后转左新menu,主要以set为主,中等质量既食物,符合您对连锁餐厅的期望,且上菜速度快,系冷气开到好大,越食越冻🥶
寿司盛+鲣鱼汤乌冬配前菜+昆布味噌汤🍣🍜
红豆鲜果窝夫🧇