餐厅: Hidden和洋食屋
资讯:

2021-11-09 218 浏览
今朝去左九龙湾处理啲野,早左黎到一于食个早餐先,揾到呢间喱埋系工商大厦新开既日式餐厅,早餐好多选择决定试下😊除左常见既bagel同汤面之外,呢度竟然有饭食!👍😮我叫咗个照烧三文鱼饭配榛子咖啡走奶~个餐系一个托盘咁样上,除咗主食仲有面豉汤同渍物,好精致👏 真系好有以前喺日本旅行食早餐嘅感觉❤️面豉汤唔会过咸, 有好多菇同昆布(已经饮左一半架啦😂) 几足料👍三文鱼柳大条肉厚,烧得靓仔,鱼皮香脆,配埋甜甜地嘅照烧汁好正😋榛子咖啡香浓👍(呢度有齐两款我热爱既coffee syrup👉hazelnut & caramel😍)可能因为过咗早餐最繁忙嘅时段同埋餐厅仲系试业中所以人流唔多,不过都真心希望佢可以继续做落去,因为感受到餐厅既制作几用心❤️ 加油!💪💪

除左常见既bagel同汤面之外,呢度竟然有饭食!👍😮
我叫咗个照烧三文鱼饭配榛子咖啡走奶~
照烧三文鱼早餐

照烧三文鱼早餐